e-learning
kgb akademija logo
NAJBOLJI KURSEVI KNJUGOVODSTVA
(saznajte više)

Online Kurs knjigovodstva =>PRIJAVI SE!

Kgb finance doo je firma, koja je za pet godina postojanja postala apsolutni lider po kvalitetu obuke i broju uspešno edukovanih knjigovodstvenih kadrova u Srbiji. Naš SERTIFIKAT je prepoznatljiv na širokom tržištu knjigovodstvenih kadrova.

U novoj sezoni plasirali smo novi proizvod - prvi pravi online kurs knjigovodstva u Srbiji! Za one koji su sprečeni da fizički prisustvuju obuci u našem edukativnom prostoru, obezbedili smo učenje na daljinu (e-Learning). Oslanjajući se na softverski paket MOODLE - softverski najkompletnije i najprimenjivanije rešenje u Evropi, omogućili smo Vam da ovladate knjigovodstvenim znanjima sedeći za svojim kompjuterom gde god se nalazili. Sve ono što bi naučili dolazeći kod nas, apsolutno možete savladati kroz naš online kurs.

Izdvojićemo samo nekoliko prednosti učenja na daljinu u režiji KGB finance:

 • Sami organizujete svoje vreme
 • Svi materijali, prepiska sa predavačima i baza znanja dostupni su online 24 časa dnevno
 • Platformi za učenje možete pristupiti sa bilo kog računara
 • Niste u obavezi da dolazite u prostorije KGB finance već učite iz udobnosti svoje fotelje

Obuka se obavlja kroz tri etape:

 1. Nastavna faza;
 2. Ispit i
 3. Edukativna praksa

Nastavni materijal ima 10 (deset) nastavnih blokova. Svaki nastavni blok pokriva nekoliko tema. Ukupan broj tema kursa je 34. Polaznici online kursa nedeljno savladavaju po dva nastavna bloka, tako da nastavna faza traje ukupno pet nedelja. Nastavni blokovi se uče (otvaraju od strane predavača) pojedinačno .

NASTAVNA FAZA

Nastavna faza se uči kroz nekoliko koraka:

 1. Sa nastavnom temom kandidat se upoznaje pomoću prezentacionog materijala (video predavanja i slajdovi u PDF formatu), čime ovladava nephodnim teorijskim znanjima koja će koristiti za naredni praktični deo obuke.
 2. U praktičnom delu se kroz zadatu knjigovodstvenu ispravu, objašnjava ručna evidencija i knjiženje u računovodstvenom softveru Minimax. Ručna evidencija se sprovodi popunjavanjem svakog pojedinačno potrebnog obrasca. Podrška ovom radu predstavlja video uputstvo za evidencije u obrađivanoj temi.
 3. Sličan postupak se primenjuje prilikom objašnjavanja rada u softveru Minimax (takođe sa video uputstvom).
 4. Naredni korak su zadaci za samostalan rad. Na osnovu knjigovodstvenog dokumenta treba izvršiti potrebna knjiženja kako u ručnoj evidenciji, tako i u programu Minimax. Nakon isteka zadatog vremena za izradu zadataka, kandidat može pogledati rešenja kroz popunjene obrasce (ili u urađenim evidencijama u Minimax-u), uporediti ih sa svojim radom i eventualne nedoumice i pitanja razrešiti sa predavačem pomoću pisane korespondencije, Skype-a, TeamViewer-a, ili nekog drugog alata.
 5. Kao kontinualnu podršku kandidatima, organizujemo redovne nedeljne online konsultacije (putem Skype-a, ili drugog načina uspostavljanja kontakta), a na lični zahtev polaznika zakazujemo i vanredne konsultacije.

ISPIT

Ispit se organizuje 7-10 dana po završetku nastavne faze. Polaže se ručno i prati od strane predavača korišćenjem softvera za online komunikaciju - Skype. Polaznici koji polože ispit, dobijaju sertifikat, kao dokaz stručne osposobljenosti za vođenje poslovnih knjiga.

EDUKATIVNA PRAKSA

Nakon položenog ispita, sledi edukativna praksa - vođenje poslovnih knjiga privrednih subjekata sa kojima Kgb finance ima zaključen ugovor o vršenju knjigovodstvenih usluga. Praksa traje neograničeno vreme, odnosno do procene polaznika da je dostigao zadovoljavajući stepen obučenosti za samostalan rad u knjigovodstvu. Softver Minimax omogućava vodjenje poslovnih knjiga (takodje i izvodjenje edukativne prakse) pomoću online pristupa.

Naši polaznici, ostvaruju takođe i popust od 30% na godinu dana za kupovinu programa Minimax, i našu online šestomesečnu besplatnu podršku za vođenje poslovnih knjiga.

Našim kandidatima takođe pružamo podršku i na njihovim radnim mestima.

Cena online kursa i prijava dostupni su na sajtu KGB Akademija.

Naše usluge

Probni kurs

Budite polaznik našeg
besplatnog probnog kursa!

Pred Vama je probni kurs knjigovodstva koji će Vam pomoći da se na jednostavan način upoznate sa Moodle platformom za učenje na daljinu.

Napomena: Odaberite pristup sistemu u ulozi gosta!

Rezervacija

Rezervišite Vaše mesto u grupi!

Grupa počinje sa radom ODMAH po popuni!

Utisci polaznika kursaKatarina Komadina

Hvala Vam puno na svemu. I ja sam prezadovoljna i ocenom i kursom i stečenim znanjem. Pre ovog kursa nisam imala apsolutno nikakvo znanje u vezi sa knjigovodstvom. Strani su mi bili čak i termini, a knjiženja pogotovo. Sada prosto sama sebe iznenađujem kada vidim šta sam sve naučila zahvaljujući Vama za kratko vreme. Predavanja su sveobuhvatna, ali i praktična i koncizna. Primeri za vežbu su odlični i omogućavaju primenu stečenog teoretskog znanja odmah. Upis ovog kursa je sigurno najbolja investicija u sebe koju sam napravila u poslednje vreme.Darko Vlajković

Nakon što sam završio Ekonomski fakultet shvatio sam da je moje praktično znanje iz knjigovodstva minimalno. Zbog toga sam se odlučio za online kurs koji organizuje KGB finance. I nisam pogrešio. Veoma sam zadovoljan kako teorijskom edukacijom tako i praktičnom obukom.

Kurs je odlično osmišljen sa konkretnim primerima iz računovodsvene prakse. Predavač je uvek dostupan za konsultacije i pomoć.

Stekao sam znanje i samopouzdanje za koje verujem da će mi pomoći u ostvarenju moje karijere. Iskreno preporučujem ovaj kurs svima koji žele da se bave knjigovodstvom.


Tamara Drobac

Sve pohvale za KGB finance i predavača! Kurs je u potpunosti praktičan, primenljiv u realnom životu iz razloga što je čitav program prožet aktuelnim informacijama iz računovodstvene prakse. Takođe, svaki zadatak prate knjigovodstvena dokumenta (fakture, rešenje od APR-a, poreske prijave i obrasci,..) i obuka za rad u programu "Billans", tako da kandidat može bez straha, nakon kursa, da zaista radi u knjigovodstvu, što je za mene bilo najbitnije.


Dragana Krstić

Sve je veoma jasno objašnjeno tako da polaznici nemaju nikakvih problema u učenju. Moja preporuka budućim polaznicima ja da svaku temu dobro saslušaju jer se najviše nauči iz predavanja profesora. Pored toga, posle svake teme i urađenih zadataka, treba dobro proveriti rešenja i ispraviti eventualne greške!


Marina Stanković

Veoma sam zadovoljna Online kursom knjigovodstva, počev od same organizacije, nastavnih oblasti i tema koje se obrađuju, do profesionalnosti i posvećenosti predavača da nam na što bolji i jednostavniji način približi problematiku istog. Iako je možda u nekim trenucima bilo teško snaći se sa mnoštvom materijala, obrazaca za evidenciju i dokumentacijom, uz stručnu pomoć predavača svi problemi su lako otklonjeni. Iskreno rečeno, nemam nikakve negativne komentare koje bih iznela jer je kurs prevazišao sva moja očekivanja.

Želim Vam svu sreću u daljem radu.


Nebojša Kiš

Online kurs KGB Finance je odlicno osmišljen i prilagođen početnicima u knjigovodstvu. Kurs nije suvoparan tj. sadrži samo onoliko teorije koliko je neophodno radi razumevanja knjigovodstvene materije, a pri tom sadrži većinu primera iz prakse sa praktičnim zadacima.

Pošto je u pitanju online kurs, moj savet polaznicima je da se što vise konsultuju sa predavačem i da koristite forum gde mogu među sobom da razmene iskustva i probleme kako bi što pre pronašli prava rešenja i dobili na vremenu. Takode, ovaj kurs daje osnovno znanje koje je potrebno polaznicima da bi se samostalno bez ikakvog straha upustili u vođenje knjiga drugih preduzeća i tako obezbedili sebi egzistenciju, što je u danasnje vreme najteže.


Zorica Jovandić

Ovaj kurs sam slučajno pronašla i iskreno bila pomalo nepoverljiva. Kada je poceo, bila sam zbunjena, ali sve je tako dobro organizovano da te sve samo vodi kroz kurs. Naravno tu je uvek i podrška koju treba koristititi i kad god se pojavi problem zakazivati konsultacije. Naučila sam dosta, zadovoljna sam i volela bi da se ovim bavim u budućnosti. 


Marija Ninkov

Tokom pohađanja kursa nisam imala velikih poteškoća iako nikada nisam imala iskustvo u praksi. Zadovoljna sam svim delovima procesa učenja, kako sa zadacima tako i sa Billans programom. Sve pohvale

Želim da kažem budućim polaznicima da je ovaj kurs sažet, razumljiv i prvenac što se tice online kurseva knjigovodstva na našim prostorima. Takođe pohvaljujem profesora na dobrom radu i samoj organizaciji celokupnog kursa, jer je, po mom mišljenju, objasnio suštinu kjnigovodstva. Treba pažljivo gledati predavanja i vežbati zadatke.