e-learning
kgb akademija logo
NAJBOLJI KURSEVI KNJUGOVODSTVA
(saznajte više)

PRVI PRAVI ONLINE KURS KNJIGOVODSTVA U SRBIJI! UCITE NA DALJINU! E-LEARNING U PRAKSI!


Kurs knjigovodstva =>PRIJAVI SE!

Cilj knjigovodstvene obuke: Osposobljavanje kandidata za samostalno vodjenje poslovnih knjiga privrednog subjekta uz savremenu tehnicku podršku i inovativne metode nastave.

Metod rada:
- izlaganje teme (teoretska predavanja),
- radionica (prakticni primeri i samostalan rad polaznika),
- provera znanja – test,
- praktican rad (završni deo obuke) u neogranicenom trajanju i
- sertifikovanje obucenosti u softveru Minimax

 

Primenjeni racunovodstveni softver:

Predavač: Branislav Krstovic, dugogodišnji profesor sa velikim iskustvom u privrednim finansijama.

Literatura: Skripta, Kontni okvir, Najneophodniji obrasci za prakticnu primenu...

Mesto obuke: Ustanicka 189/4A, TC Konjarnik, Beograd.

Velicina grupe: do 4 polaznika.

Nastavni termini: Dva puta nedeljno po 3 casa (u dane po dogovoru).

Trajanje kursa: 5 nedelja ili 30 casova.

Cena kursa: Na sajtu KGB Akademija

Polaznici kursa koji sa uspehom prodju proveru znanja na kraju kursa dobijaju SERTIFIKAT kao dokaz strucne osposobljenosti za samostalno vodjenje poslovnih knjiga.


Program knjigovodstvenog kursa:

 

P R O G R A M   O B U K E

 

Nastavni blok Tema Broj casova
I Uvod u knjigovodstvo - osnovni pojmovi;
Osnivacki bilans - sastavljanje;
Usluge – primljeni racun.
3
II PDV - pojam i evidencije;
Osnovna sredstva – primljeni racun;
Materijal - primljeni racun;
Veleprodaja - primljeni racun.
3
III Maloprodaja - primljeni racun;
Alat i inventar/zalihe – primljeni racun;
Uvoz robe.
3
IV Veleprodaja – izdati racun.
Izvoz robe;
Maloprodaja - dnevni pazar;
Usluge - izdati racun.
3
V Medunarodni racunovodstveni standardi - MRS;
Obracun izlaza zaliha;
Nivelacija cena;
Zarade (obracun i knjiženje).
3
VI Izvodi dinarski;
Dati avansi;
Izvodi devizni - realizovane kursne razlike.
3
VII Primljeni avansi;
Konacni racuni;
Blagajna.
3
VIII Obracun RUC i UPDV u VP i MP;
Viškovi i manjkovi robe;
Poreska prijava - PPPDV.
3
IX Obracun amortizacije;
Sumnjiva i sporna potraživanja;
Nerealizovane kursne razlike - kursiranje;
Zakljucni list.
3
X Zakljucna knjiženja;
Poreski bilans;
Finansijski izveštaj – popunjavanje obrazaca;
Priprema za ispit.
3

 

UKUPNO CASOVA:

30

Naše usluge

Rezervacija

Rezervišite Vaše mesto u grupi!

Grupa počinje sa radom ODMAH po popuni!

Besplatni knjigovodstveni i računovodstveni saveti

Iskoristite jedinstvenu priliku i postavite nam pitanje, a naš stručni tim će Vam odgovoriti potpuno besplatno!

Pogledajte sve dosadašnje odgovore i savete ovde.

Utisci polaznika kursaSlavica Gajević

Saznanja koja sam od tima saradnika “KGB finance” dobila tokom kursa, dala su mi ideju da otvorim svoju privatnu knjigovodstvenu agenciju. I evo, za nepunih godinu dana od završetka kursa, imam svoj sopstveni biznis, sa više od 30 stalnih, i pre svega, vrlo zadovoljnih korisnika… Ono što me posebno raduje, da sam sa osobljem firme “KGB finance” i dalje u kontaktu, i da imam pravu prijateljsku pomoć od njih uvek kada je to potrebno, posebno za neke složenije zadatke sa kojima se susrećem u svom radu…

Ovaj kurs bih preporučila svima koji žele da obogate svoje znanje i postanu uspešni... Ko hoće da nauči da radi, kurs knjigovostva koji organizuje “KGB finance” je pravi izbor...

Pročitajte ceo utisak...


Nenad Krstić

Kurs je izuzetno organizovan, predstavlja simulaciju poslovanja firme, gde se primenom dvojnog knjigovodstva vode poslovne knjige. Nakon završene obuke i položenog ispita sa simulacije se prelazi u realno vodjenje knjiga na praksi, koja je takodje sjajno organizovana.

Moja želja je bila da otvorim knjigovodstvenu agenciju, što sam i uradio uz veliku pomoć zaposlenih iz KGB finance-a. Saveti i znanje koje su mi preneli, i još uvek prenose, od velike je koristi za moj rad i moje dalje stručno usavršavanje.


Zorana Stojković

Želim da vam se zahvalim na svemu što sam kod vas naučila i da se pohvalim da sada radim samostalno. Imam mali broj klijenata, dosta dobro mi ide i veoma sam zadovoljna zbog toga.


Dejan Mitrović

KGB kurs knjigovodstva sam upisao po preporuci nekoliko samostalnih knjigovođa.

Veoma sam zadovoljan obukom a naročito mi se sviđa mogućnost neograničene prakse, odnosno daljeg usavršavanja u ovoj oblasti.

Svima bih preporučio ovaj kurs jer spada u retke koji vam mogu koristiti u samom radu, odnosno u traženju novog posla.


Zlatko Stokić

Kurs je opravdao moja očekivanja, ili bolje reći i više od toga, tako da sam prezadovoljan. Koncizan je, super osmišljen i obuhvata skoro sve tipove poslovnih promena koje se dešavaju u praksi. Predavaci su stručni, profesionalni i uvek dostupni. Uvek su imali strpljenja za sva moja pitanja da me saslušaju i objasne. Sve je to jako važno, posto je kurs izuzetno intenzivan, a knjigovodstvo vrlo široka oblast. Polaznici, da bi materiju savladali i razumeli, moraju i kući da ponovo sve provežbaju posle predavanja. 

Posle dobijanja sertifikata dolazio sam na praksu, koja je utemeljila moje znanje koje sam stekao tokom kursa. Za kolege sa kojima sam radio u KGB finance takodje imam samo reči hvale. Atmosfera na poslu je super jer je opuštena i nema nepotrebnih pritisaka. Praksa nije vremenski ograničena, tako da uvek kada mi treba neki savet ja skoknem do njih i dobijem odgovore na moja pitanja.


Mira Otović

Zelela bih da istaknem da je kurs knjigovodstva koji sam pohađala u KGB finance odlično organizovan i da zaista omogućava kandidatu da stekne primenjivo znanje iz oblasti računovodstva i finansija.

Nastava, praktični primeri iz oblasti računovodstva, samostalan rad u programu, omogućavaju vam da steknete uvid u sam način funkcionisanja vođenja poslovnih knjiga privrednih subjekata i osposobljavaju vas da to znanje samostalno primenjujete.

Iskreno sam veoma zadovoljna edukacijom koju sam dobila na ovoj obuci za kratak vremenski period i želim da naglasim da je znanje koje sam stekla za mene neprocenjivo jer dopunjava u potpunosti moje stečeno obrazovanje na fakultetu, predstavlja korak napred u struci i otvara nove mogucnosti na profesionalnom planu.

Zahvaljujem se i predavačima koji su visoko stučni, efikasni i profesionalni i pružaju sveobuhvatnu podršku kandidatima u svakom pogledu.


Vanja Ignjatović

Veoma sam zadovoljna kursom knjigovodstva.

Kvalitet obuke je na najvišem nivou. Predavanje se izvodi u prijatnom ambijentu i podsticajnoj atmosferi.

Nastava se sastoji od teorijskog i praktičnog dela, te je time omogućeno lakše razumevanje knjigovodstvene materije. Predavač sa puno posvećenosti nastoji da prenese svoje znanje na polaznike, i dostupan je za konsultacije i pomoć.

Takođe sam prezadovoljna i praksom na koju sam krenula nakon položenog ispita. Iz dana u dan stičem sve više znanja iz oblasti knjigovodstva.

Svi budući polaznici koji se odluče za ovaj kurs,napraviće pravi izbor.


Željko Srećković

Smatram da je kurs knjigovodstva koju pruža „KGB finance“ pravi put za ulaz u svet vođenja poslovnih knjiga i poslovanja modernog preduzeća.

I pored toga što sam završio računovodstvo na Ekonomskom fakultetu odlučio sam se da dodatnim kursom osvežim postojeća i steknem nova znanja iz oblasti računovodstva preduzeća iz oblasti trgovine i usluga kao najrasprostranjenijih privrednih subjekata u Srbiji.

Mala grupa polaznika, posvećenost svakom polazniku kao i rešavanju svih nejasnoća na putu sticanja zvanja knjigovođe jesu dovoljna preporuka svakome da izabere baš „KGB finance.“


Ana Ignjatović

Želela bih da pohvalim KGB kurs knjigovodstva. Predavanje, način rada i pristup polaznicima su zaista na najvišem nivou, a posebna prednost ovog kursa jeste i mogućnost neograničene prakse, koja se obavlja u veoma prijatnom radnom okruženju. Sve pohvale i za profesora i njegovu spremnost da prenese svoje znanje.

Kurs je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Svako ko želi da uči na jedan vrlo praktičan način i stekne praktično znanje iz knjigovodstva, preporučujem da upiše ovaj kurs.


Milica Blagojević

KGB kurs knjigovodstva sam upisla po preporuci nekoliko samostalnih knjigovođa i nisam se pokajala. Naprotiv, izuzetno sam zadovoljna znanjem koje sam stekla i podrškom koju dobijam.

Broj polaznika u grupi je mali, čime sam vrlo zadovoljna. Pružili ste mi dovoljno znanja i pouzdanja da sada uspešno, samostalno vodim firme. Vaša agencija je jedna od retkih koja pruža pomoć i nakon završene obuke, na čemu sam Vam vrlo zahvalna.


Dajana Barbu

Moj cilj pohađanja računovodstvenog kursa je da od najboljih dobijem sve potrebne informacije i znanje u vezi računovodstvenih poslova, što će za mene i moju firmu "Uranus junior 2003" biti od velike koristi.

Nakon pohađanja kursa mogu reći da su mi utisci pozitivni i da sam mnogo naučila o računovodstvu zahvaljujući predavačima koji su nam stručno preneli znanje uz adekvatan materijal pomoću kojeg nam je omogućeno učenje i kod kuće.

Svim budućim polaznicima koji imaju želju i potrebu da upišu kurs računovodstva toplo preporučujem KGB finance jer će bez sumnje napraviti pravi izbor.


Dragana Janjić

Želela bih da Vam se zahvalim, jer ste vrlo profesionalno pripremili i prezentovali materijal sa kursa.

Za ovih pet nedelja, uspešno ste nam preneli Vaše znanje. Bilo je naporno, ali uz dobar ambijent ništa nije teško.

Drago mi je što sam bila deo Vašeg tima, i što ću znanje stečeno na kursu moći praktično i da koristim.